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The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.
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1 | Einige Besonderheiten der Isolierung des Gesamteiweißes aus der Biomasse von Einzellern für NahrungszweckeRogoshin, S.W.; Sergejew, W.A.; Mamzis, A.M.; Walkowski, D.G., in: Die Nahrung, 19, 1975, 9/10, S. 961-962 |
2 | Physikalisch-chemische Aspekte der Herstellung künstlicher NahrungsmittelTolstogusow, W.B.; Braudo, E.E.; Wainerman, E.S., in: Die Nahrung, 19, 1975, S. 9/10 |
3 | Komplexe Gele von Eiweißen und sauren PolysaccharidenMuchin, M.A.; Wajnermann, E.S.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 20, 1975, 3, S. 313-319 |
4 | Struktur und Eigenschaften komplexer Gele aus Gelatine und PektinTschumak, G.Ja.; Wajnermann, E.S.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 20, 1976, 3, S. 321-328 |
5 | Künstliche Makkaroni. 2.Mitt. Untersuchung des Biologischen Wertes künstlicher MakkaroniTolstogusow, W.B.; Tschimirow, Ju.I.; Suchanow, B.P.; Brando, E.E.; Ignatjew, A.D.; Kosmina, E.P., in: Die Nahrung, 20, 1976, 3, S. 329-338 |
6 | Zwei Stadien bei der Verdauung von Eiweißen durch PepsinBelikow, W.M.; Antonowa, T.W., in: Die Nahrung, 20, 1976, 6, S. 593-596 |
7 | Professor Dr. A.A. Pokrovskij zum 60. GeburtstagHaenel, H., in: Die Nahrung, 20, 1976, 10, S. 873-874 |
8 | Über den biologischen Wert von FettenPokrovskij, A.A., in: Die Nahrung, 21, 1977, 6, S. 497-502 |
9 | Zur Wirkung biologisch aktiver Stoffe der Nahrung.Pokrovskij, A.A., in: Die Nahrung, 21, 1977, 10, S. 845-863 |
10 | Herstellung von künstlichem Kaviar als Beispiel für die Verarbeitung von Eiweiß zu künstlichen LebensmittelnRogoshin, S.W.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 5-21 |