Портал славістики


[root][biblio]

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus)

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.

?
Your search for Die Lebensmittelindustrie provides 27 hits
1

Aromatische Stoffe in verschiedenen Apfelsorten und den daraus hergestellten Weinen.

Mikeladse, G.G.; Kereselidse, Z.G., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 459-464
2

Eigenschaften des mit Kohlendioxyd versetzten Sauermilchgetränks "Schachterskij".

Tylkin, W.B.; Kalmysch, W.S.; Romanskaja, N.N., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 457-458
3

60 Jahre sowjetische Tabakindustrie.

Berger, Paul, in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 454-457
4

Die Entwicklung der Produktion von Pflanzenöl in der UdSSR.

Rogatschew, W.I.; Gawrilenko, I.W., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 451-453
5

Ergebnisse und Perspektiven der Entwicklung der sowjetischen Milchindustrie.

Luschin, Michail Georgijewitsch, in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 447-450
6

Richtungen des technischen Fortschritts in der fischverarbeitenden Industrie der UdSSR.

Bodrow, W.A.; Bodrowa, A.S., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 445-446
7

Die sowjetische Konservenproduktion.

Rogatschew, W.I.; Gawrilenko, I.W., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 440-442
8

Die Entwicklung der Zuckerindustrie in der UdSSR.

Borschtschewski, P.P., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 437-439
9

Wissenschaftlich-technische Zusammenarbeit mit der UdSSR auf dem Gebiet der Süßwarenindustrie.

Ebert, H.; May, S.; Schönfeld, W., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 435-436
10

Eiweißmenge und -qualität im Weizenkorn und in Mehlprodukten.

Saizew, W.I.; Chomez, W.G.; Shmelewa, S.W., in: Die Lebensmittelindustrie, 1976, S. 451-452